0
0
0
s2smodern

Когато си мислиш, че си видял всичко!

С уек дискуеймър, че не съм от жените, които мислят в розово (нито пряко, нито преносно), става ясно, че това е една нова страница в историята на Траминера в България! Както казва един колега - "стандартна ситуация" и винаги има предвид нещо налудничево.

Знаете, че рядко пишем за определено вино, но тази розова екстраваганза ни накара да се усмихнем широко. От избата нямат достатъчно задоволителен отговор защо този спесимен не е в серията eXcentric, след като по всички параграфи крещи "КАКВО?", но все пак етикетът го отличава от останалите представители на серията A Good Year. Затова решихме да го предложим и в магазина ни, неизменно подкрепяйки смелите решения.

Ципите на Траминера на далеч неампелографски език "розовеят" и по-продължителният контакт с тях е естествен виновник за тази екзотика. Затова не, не става дума за конкурент на синьото "вино". Това е като да прекрачиш Гринуич и да се питаш "А сега чувствам ли се различно?" Надали! Но една въображаема граница между бялото и розето е прекрачена тук и предоставяме резултата на вас за мнение.

Сигурни сме в едно - Траминерът е много приятен, остава си бяло вино с розов цвят и на тази цена е нещо, което трябва да се опита. Това, ladies and gentlemen, означава със сигурност, че следващата година можем да очакваме подобен розов Траминер от поне няколко други изби, Фестивал на розовия Траминер и какво ли още не! Бъдещето принадлежи на смелите... с розов оттенък, които променят историята! #lovethatwine #thinkpink! Наздраве!