0
0
0
s2smodern

Старт на най-винения месец от 8 до 11 ноември

Ноември както винаги ухае на вино, а в месеца има прекалено малко уикенди, за да посетим всичко от натоварената програма.

В началото загряваме по традиция със Салон на виното, който обещава да ни транспортира до “различни кътчета от света” с интересни аромати и вкусове. Ежегодното изложение ще се проведе в Интер Експо Център – София от 8 до 11 ноември, така че вземете една малко по-дълга обедна почивка и метрото до целта.

Изложението предлага възможности да опитате български и чуждестранни вина от лимитирани серии, нови партиди и селектирани вина, както и различни гроздови напитки. Сред предложенията се нареждат и вина от Южна Африка, Франция, България, Аржентина, Италия, Испания и Македония.

Ако сте отишли за бизнес контакти, ще имате възможност за директни контакти с дистрибутори, ресторантьори и крайни клиенти.

Салон на виното се провежда успоредно с няколко хранително-вкусови изложения и ако се интересувате от комбинации на храна с вино, това е удобен момент да намерите всичко под един покрив. В това число Био Зона и Зона Диета & Fitness (определено не ни търсете там).

Участниците ще са 450, така че отделете си достатъчно време да посетите интересните за вас щандове, а за да ви спестим обикаляне, Салон на виното се провежда в Зала 4 на IEC.