0
0
0
s2smodern

В месеца на винените изложения и предколедни трепети ще ви спестим дълбоките, понякога фрустриращи размишления от тип “Това ще ѝ/му хареса ли?” и място в шкафа за “Вовеки забравени неизползваеми подаръци”. Моля, няма защо!

Нашите приятели от Coravin са приготвили нови очарователно функционални аксесоари, които биха зарадвали всеки почитател на виното и вашия джоб, ако сте от подаряващата страна.

Тази зима Coravin и Enosiasti ви предлагаме две нови попълнения в семейството – Coravin Аератор и Coravin приставка за вина с винтова капачка.

Ако красивият дизайн не е достатъчен, за да пожелаете да си ги приберете вкъщи, веднага изброяваме причини, за да го направите още днес.

Аераторът на Coravin е идеален заместител на обемните декантери, който не събира прах. Той автоматично миксира правилното количество въздух с виното, което наливате, позволявайки на чашата вино да „диша“, без да е необходимо предварително декантиране и същевременно остатъка вино в бутилката остава перфектно съхранено.

Coravin приставката за бутилки с винт разбиват митовете за трудното съхранение на тези вина. Специалната Coravin приставка пасва с всички системи за вино Coravin, позволявайки Ви да пиете вино на чаша от всяка бутилка с винтова капачка, запазвайки остатъка вино в бутилката свежо до три месеца.

С Coravin ви пожелаваме да избирате вина без да мислите за битовизми. Има начини да покажете качествата на виното, дори когато го сервирате на чаша и има начин всяка чаша да е отлична, точно като първата.