0
0
0
s2smodern

Ирландия, Шотландия и САЩ в чаша Glencairn

Whiskey Fest Sofia 2017 е тук, по-отлежал и обещаващ от всякога. В следващите два дни София ще е център на вселената (извинявайте, Стара Загора – само два дни са все пак, няма да броим петъка). Може спокойно да очаквате още по-голямо разнообразие на уиски, ром и коняк (спрямо 2016).

МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ

И тази година много бранд посланици и гост лектори ще изнесат майсторски класове. Остава да си изберете тема или бранд, за които ви се иска да научите повече с чаша в ръка. Все още имате време да се запишете на някои от тях.

УИСКИ ЛОТАРИЯ

Нова тази година е мини уиски лотарията. Срещу билет от 5 лева, средствата от продажбата на който ще бъдат използване за засаждане на дъбови дръвчета в София (много добре), можете да спечелите уиски колекция от 60 бутилки… шансовете ви са 1 на само няколко хиляди. Заслужава си!

УИСКИ, СПЕЦИАЛЕН БРАНД ЗА ФЕСТА

Друга новост са 120-те бутилки уиски специално създадени за феста, които ще може да купите само там. Сега е времето да станете колекционери и да инвестирате в бъдещето си. Ако уиски фестът продължава да се развива със същите темпове, инвестицията ще си заслужава и съвсем скоро ще имате лодка, с която да стигате до малката си дистилерия на красив остров южно от… добре, толкова! Консумирайте умерено!