0
0
0
s2smodern

 

Надве-натри? Родена през ранните 80, но напоследък се забелязва, че не обича да говори за това.
Образование? Завършила последно MBA, University of Liverpool. Нещо общо с виното? Не. Специализирала Маркетинг и поведение на потребителите и с това се занимава основно. Нещо общо с виното? Малко повече, но не съвсем.
Професионална квалификация, че пишеш блог? Започва да се интересува от вино през 2005-та и посещава няколко специализирани курса по темата, за да осъзнае, че не знае нищо, а има тооооолкова много за учене. Мотивира се да започне блог за вино, за да учи и споделя премеждията и терзанията на един млад (може би поне тогава) винен ентусиаст. Започва да чете по темата и да развива самодисциплината за посещение на изби, разговори с енолози, дегустации и други. От тогава занимава хората с логореята си.
Обичаш? Обичам ги всичките! Твърди, че все още не е развила предпочитания към определен стил вина, сортове и региони. Надява се това никога да не се случи и да остане отворена за нови неща и промени във вкусовите си предпочитания. Да видим.
Не обичаш? Хората да се дефинират с това. Много е лесно.
Нещо интелигентно да добавиш? Твърди, че е безкрайно благодарна за всеки еносиаст, който успява да намери нещо за себе си по тези страници и пожелава на всички приятно четене.

 

Надве-натри? Импулсивна и компулсивна любителка на виното-мизантроп в разцвета на силите си.
Образование? Bachelor of Business Administration at City University of Seattle, Master of E-commerce at Warwick University.
Професионална квалификация, че пишеш блог? 14-годишен опит в консумацията на спиртни напитки с тежък уклон към виното през последните 7. Самоук талант, подпрян от няколко курса и ~10000 дегустационни човекочаса в компания.
Обичаш? Разнообразието, звукът "пук" и животните, но не задължително в този ред.
Не обичаш? Самолетите, липсата на възпитание в безбройните й проявления, топло вино в пластмасова чаша.
Нещо интелигентно да добавиш? Забравих да си подготвя цитат от Паулу Коелю…